<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
05.11.2021 550

Ремонт у Верховній Раді: на кулуари в будівлі витратять понад 40 млн гривень

Верховна Рада України замовила ремонт кулуарів на суму майже 42 млн гривень. Реставраційні роботи проведе компанія, яка виграла тендер.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний майданчик системи Prozorro.

Замовлення на ремонт зробило Управління справами Апарату Верховної Ради. За підсумками тендеру реставраційними роботами займеться ТОВ "Бриліантс Груп".

Зазначимо, що ремонт кулуарів проведуть на третьому поверсі будівлі Верховної Ради по вулиці Грушевського, 5 в частині облаштування прес-центру. На нього витратять 41,5 млн гривень.

Головним конкурентом ТОВ "Бриліантс Груп" проектувальник "Грін маєток" та ФОП Карімов Олександр Вікторович із Києва. Ніхто з них не знижував ціни під час аукціону.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ремонт у Верховній Раді: на кулуари в будівлі витратять понад 40 млн гривень 5.00 5 1
Політика / Україна
05.11.2021 550
Еще материалы раздела «Україна»