<
НОВИНИ ДНЯ: Росія щомісяця втрачає 24000 солдатів заради імперіалістичної манії величі, - Шольц  Короткочасні дощі з грозами та до +28: прогноз погоди в Україні на 29 травня  Стати студентом без НМТ? Хто з випускників і як може вступити до вузу без тестів  Суперники відмовлялися виходити з ним на ринг. Хто такий Ігор Вовчанчин, якого Усик зіграє в кіно  Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенберга  Україна, ймовірно, готується до обстрілів території РФ далекобійними ракетами: з'явилися певні ознакивсі новини дня
Політика
Україна
08.11.2021 435

ЗМІ дізналися, хто очолить партію Слуга народу

Новим головою партії Слуга народу планують призначити нардепа Олену Шуляк.

Про це пише у понеділок, 8 листопада, LB із посиланням на джерела у партії.

Один із співрозмовників видання серед причин такого призначення назвав те, щоб політичним опонентам було незручно з нею воювати на ефірах, а також необхідність оновити команду.

Шуляк пройшла до парламенту за 13-м номером у списку Слуги народу. Вона є заступником голови комітету Верховної Ради з організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Також вона була представницею уряду у Верховній Раді.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗМІ дізналися, хто очолить партію Слуга народу 5.00 5 1
Політика / Україна
08.11.2021 435
Еще материалы раздела «Україна»