<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.11.2021 580

Невакцинованих учителів усунули від роботи

Від понеділка невакциновані проти коронавірусу вчителі не виходитимуть на роботу. Їм не нараховуватимуть зарплату та не виплачуватимуть лікарняні. Як пояснили у Міністерстві охорони здоров’я, директор навчального закладу має видати наказ та відсторонити від роботи нещеплених працівників на період карантину.

145362-uk_09.11.21

Це ж стосується і вихователів дитячих садків, викладачів вищих навчальних закладів, а також, представників центральних органів виконавчої влади та місцевих адміністрацій – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Якщо людина отримала хоча б одне щеплення, нещодавно перехворіла на covid-19 або ж має довідку про протипоказання до вакцинації – може продовжити працювати.

Оценка материала:

5.00 / 1
Невакцинованих учителів усунули від роботи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.11.2021 580
Еще материалы раздела «Суспільство»