<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.11.2021 512

«Це було дуже складно»: ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч пробіг ювілейний марафон у Нью-Йорку

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч три роки тому пообіцяв собі пробігти World Marathon Majors до якого входять марафони у Бостоні, Лондоні, Берліні, Чикаго та Нью-Йорку.

61890344d7ad7_anatolich_1_09.11.21

Сьогодні Анатолій Анатоліч втретє пробіг марафон New York City Half Marathon 2021, якому цього року виповнилося 50 років, з результатом 4 години і 42 хвилини. Після чого зізнався, що цей забіг став найскладнішим у його житті. Були думки навіть завершити історію з бігом назавжди.

«Це було дуже складно. Я хочу подякувати всім, насамперед своїй надзвичайній родині, тому що марафонець у сім’ї – це велика проблема (усміхається). Їм потрібно мене щосили підтримувати», – коментує ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч.

Телезірка також поділився зворушливим відео, як під час марафону з піснями та танцями бігунів підтримували жителі Нью-Йорка. І розповів цікавий факт, що повністю вся траса була відгороджена стрічками, мешканців попередили, що вони навіть не можуть припаркувати авто біля свого будинку.

«Та все нормально, не було жодних претензій з боку жителів, ті навіть з гордістю ставляться до такої масштабної події в Нью Йорку. Чого, на жаль, не скажеш про ситуацію з марафонами в Україні, де щоразу читаєш коментарі незадоволених людей. Тому давайте підтримувати та пишатися марафонами і в нашій країні!» – ділиться телеведучий.

Минулого місяця ведучий пробіг масштабний світовий марафон Virgin Money London Marathon. Дистанцію у 42 кілометри він подолав за 4 години і 48 хвилин.  

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Це було дуже складно»: ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч пробіг ювілейний марафон у Нью-Йорку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.11.2021 512
Еще материалы раздела «Афіша»