<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.11.2021 804

Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» назвав 3-ТОП помилки в образі, які додають вік

«Що сьогодні вдягнути?» – це питання ми ставимо собі мало не щодня. І бувають випадки, коли вибір зовсім не на нашу користь.

616fe3e68698a_kanal_ukraina_novyny_ya_vezu_tobi_krasu_foto2_1_09.11.21

Ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов розповів у мейковер-шоу «Я везу тобі красу», які найпоширеніші помилки роблять дівчата.

Перша помилка

Що яскравіше я виглядатиму – то швидше на мене звернуть увагу чоловіки.

Одна з героїнь шоу «Я везу тобі красу», яка використовувала багато кольорів в одязі, сказала ведучому каналу «Україна»: «Навіть самки в природі виглядають помітнішими за самців, щоб ті їх побачили».

«Дівчата часом хочуть засліпити чоловіка своїм виглядом, але ефект від цього зовсім протилежний. Чоловіки за блискітками, стразами і безліччю різних деталей та квітів не бачать головне – саму дівчину», – пояснив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов.

Друга помилка

У моєму гардеробі тільки вінтажні речі

Вони можуть бути в образі, проте такі речі носять на певні заходи, де вінтаж доречний. Але якщо це повсякденний одяг, тоді він додає віку або складається відчуття, ніби ви застрягли в минулому.

«Іноді таке враження, що дівчина дістала бабусину скриню», – зізнався ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу».

Найпростіший варіант поглянути на річ іншими очима – це запропонувати подрузі або знайомій, яка молодша за вас на 3-5 років, одягнути вінтажну річ. Тоді ви побачите, чи є сенс носити цей одяг сьогодні.

Третя помилка

У мене є одяг на 2-3 розміри менший, який я одягну, коли схудну

«Забудьте про те, що можна купувати собі речі, які ви одягнете, коли скинете зайву вагу. Вони не мотивують змінюватись, – пояснив Юрій Царьов. – Щоб почуватися саме зараз красивою, потрібно обирати речі свого розміру. Тоді з'являється відчуття: «Я і так гарна». А одяг для майбутнього схуднення – це як докір: ви поки що не та, ким хочете стати».

Дивіться у будні о 10:30 новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» назвав 3-ТОП помилки в образі, які додають вік 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.11.2021 804
Еще материалы раздела «Афіша»