<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.11.2021 737

Ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик дала поради, як одягатись вдома стильно та зручно

Теплий махровий халат, розтягнуті штани та майка і зібране у хвіст волосся? Це, мабуть, найпоширеніший домашній образ. Та зіркова ведуча каналу «Україна» й акторка Лілія Ребрик у власній рубриці «Ліля радить» програми «Ранок з Україною» розповіла, як обрати спокусливий, але при цьому зручний одяг, щоб виглядати вдома стильно і доглянуто.

617bcd2be0cc7_liliya_rebryk2_11.11.21

Улюблена ведуча глядачів Лілія Ребрик, яка приховувалась в образі чарівної Феї в гіпершоу «МАСКА», виглядає неперевершено не лише в ефірі, але й у себе вдома. Телезірка зізнається: вона – фанат білих сорочок, а з подовженим варіантом цього елементу одягу можна створити чудовий домашній образ.

«Одягаємо під низ майку на бретелях, розстібаємо кілька верхніх ґудзиків на сорочці і спускаємо її, щоб трохи оголити плечі – і в нас готовий домашній мегазручний лук. Нічого не видно, можна навіть не втягувати живіт і ходити розслаблено. Акцент на плечі – зручно, спокусливо і дуже затишно. До речі, чоловіча сорочка на жіночому тілі – це такий градус довіри, ну а колір залежить від вашого настрою», – зазначила ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик.

Категоричний домашній антилук Лілії – це халат. Зірка каналу «Україна» переконана, що ви повинні бути яскравим акцентом у своєму домі, бо кожна жінка гідна бути окрасою своєї оселі.

«Якщо перед приходом чоловіка додому переді мною постане вибір – встигнути зварити борщ або привести себе до ладу, то, звичайно, я оберу друге, а борщ ми потім зваримо в чотири руки. Романтика! Це мене чоловік так навчив. Раніше я вважала, що треба встигати все приготувати, щоб вдома ароматно пахнуло, і це круто. Та на жаль, дуже швидко до цього звикають. Тому треба працювати на контрасті – сьогодні борщ, а завтра ви. І знову ви, і знову ви, а інколи борщ», – з усмішкою розповіла телезірка у власній рубриці «Ліля радить».

Не варто забувати й про зачіску. Лілія каже, що є безліч стильних варіантів, щоб зробити які знадобиться навіть не 5 хвилин, а всього 1. Просто потрібно витратити трішечки часу, щоб спробувати і набити руку. Ведуча програми «Ранок з Україною» поділилась варіантом домашньої зачіски, на яку ви витратите лише 2 хвилини.

«Беремо одне пасмо справа і одне зліва, зав’язуємо їх на потилиці. У дитинстві ця зачіска називалась «мальвінка». Решту волосся піднімаємо і закидаємо в шпаринку, яка утворилась під «мальвінкою». І все – зачіска готова, ви собі подобаєтесь. А раптом що – з нею можна й кудись вийти: одягнути великі сережки, нафарбувати губи червоною помадою, і у вас вже готовий вечірній образ», – розкрила секрет супершвидкої зачіски Лілія Ребрик. 

Дивіться нову рубрику «Ліля радить» у програмі «Ранок з Україною» о 6:30 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик дала поради, як одягатись вдома стильно та зручно 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.11.2021 737
Еще материалы раздела «Афіша»