<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.11.2021 779

«Чоловік здійснює мою давню мрію»: ведуча каналу «Україна» Марія Мельник розповіла про переїзд

Активна та запальна ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник наразі займається облаштуванням нового будинку. В інтерв’ю «Зірковому шляху» телезірка розповіла, як наважилась жити за містом та чи свариться з чоловіком через ремонт.

606476af506de_melnik_1_11.11.21

Навесні цього року Марія Мельник поділилась з шанувальниками гарною новиною – вони з чоловіком придбали своє перше житло у столиці. Вибір подружжя пав на заміський будинок, хоча Марія до останнього сподівалась, що це буде комфортна квартира неподалік від роботи.

«Я просто ніколи не жила в будинку, я не знаю, як це, що тут треба робити. Тут же втричі більше роботи! А Вітя думає, що тут роботи взагалі немає. Каже: «Давай зробимо 3 санвузли». А я одразу задумалась – хто їх буде мити? Тобто людина взагалі не розуміється у цьому, – розповіла ведуча каналу «Україна» Марія Мельник в інтерв’ю «Зірковому шляху». – Я хотіла квартиру. Ми почали їздити, дивитись, а потім почався локдаун і ваги перейшли на бік Віті. Адже він був за будинок».

Ведуча запевняє – ні з приводу вибору житла, ні з питань ремонту пара поки не сварилась. Сама Марія розуміє, які труднощі згодом можуть виникнути, тому одразу на етапі ремонту застерігає від них чоловіка.

«Ми одразу створили дизайн-проєкт. Наразі облаштовуємо одну вітальню-кухню, кабінет, спальню, в перспективі дитяча кімната. А ще чоловік виконав мою давню мрію – у мене буде гардеробна! Вона досить велика, тому виділю для нього кілька поличок – речей в мене в рази більше, ніж у Віктора. Він такий мінімаліст по життю», – коментує ведуча.

За словами Марії Мельник, ремонт житла обійшовся в чималу суму – приблизно таку ж, як і сам будинок! А чи буде телезірці хтось допомагати у господарстві?

«Робот-пилосос, посудомийна машина. Насправді, думаю, що поки встигатиму все робити самостійно. А якщо ні… це не проблема», – розповіла Марія Мельник в ефірі програми «Зірковий шлях».

Дивіться програму «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Чоловік здійснює мою давню мрію»: ведуча каналу «Україна» Марія Мельник розповіла про переїзд 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.11.2021 779
Еще материалы раздела «Афіша»