<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісіявсі новини дня
Політика
Україна
12.11.2021 502

Попередження про вторгнення РФ "не новина для України" - Данілов

Для української влади не став новиною матеріал Bloomberg про ризик вторгнення Росії до України.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомляє LIGA.net у п'ятницю, 12 листопада.

"Вони (попередження - ред.) хвилями періодично накочуються. США нас постійно попереджають. Ви думаєте, це вперше?

Чиновник наголосив, що за вісім років війни для української влади постійний ризик дестабілізації з боку Росії "ніколи не був новиною".

Данілов додав, що скупчення російських військ на українському кордоні немає. Він вважає, що якщо концентрація відбуватиметься, то "в інших місцях", але не прояснив, де саме.

Як раніше написало агентство Bloomberg, представники США заявили своїм європейським колегам, що Росія, стягуючи війська до українських кордонів, може наважитися на вторгнення.

У свою чергу, в Росії відкинули можливість вторгнення в Україну. За словами представника Росії при ООН Дмитра Полянського, РФ "ніколи не планувала і не буде, якщо нас не спровокує Україна чи хтось ще й це не буде питанням захисту нашого національного суверенітету".

Оценка материала:

5.00 / 1
Попередження про вторгнення РФ "не новина для України" - Данілов 5.00 5 1
Політика / Україна
12.11.2021 502
Еще материалы раздела «Україна»