<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.11.2021 842

«Відчепіться від мене»: детектив гіпершоу «МАСКА» Андрій Данилко нагримав на зіркових колег

Суперпопулярне шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 в ефірі каналу «Україна», продовжує вражати загадками та інтригами. Під час четвертого випуску зірковий детектив проєкту Андрій Данилко здивував глядачів своєю поведінкою. Артист проігнорував увагу Олі Полякової та NK | Насті Каменських і запевнив усіх, що розгадав ім’я однієї маски.

6192408758088_andriy_danylko2_16.11.21

На сцені грандіозного шоу «МАСКА» трапилось неабияке диво. Меланхолійний одинак Мухомор показав себе з абсолютно іншого боку, запаливши під хіт «Гуляночка» VERKA SERDUCHKA. Зіркові детективи одразу піднялися та стали танцювати, проте Андрій Данилко не розділив з колегами святковий настрій.

«Відчепіться від мене! Йдіть танцюйте з DZIDZIO! – звернувся зірковий детектив до Олі Полякової та NK | Насті Каменських в ефірі каналу «Україна». – Олю, відійди від мене! Не треба мені цього, я вже натанцювався».

Як би артистки не вмовляли Данилко встати та станцювати під його пісню – він не піддався.

«Мене ледь удар не вхопив, поки я змушувала Андрія танцювати», – сміючись, прокоментувала Оля Полякова.

Проте виявилось, що Андрій Данилко не просто так відмовляв колегам. Під час номеру Мухомора він розгадав ім’я людини, яка ховається під величезною маскою.

«Я знаю, хто це! І це не завдяки підказкам… я до останнього сумнівався, чесно вам кажу, але тепер точно впевнений! Проте через те, що була обрана ця пісня, моя улюблена, я не скажу, хто це! – заінтригував Андрій Данилко в шоу «МАСКА». – Дайте мені конверт, я напишу ім’я цієї людини. Я дуже рідко можу бути впевненим на 100% – завжди сумніваюсь. Але це інший випадок».

Так, зірковий експерт проєкту написав свою здогадку на папірці, сховав його у конверт і віддав ведучому Володимиру Остапчуку. А чи вгадав він – глядачі шоу «МАСКА» дізнаються у нових випусках грандіозного шоу.

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Відчепіться від мене»: детектив гіпершоу «МАСКА» Андрій Данилко нагримав на зіркових колег 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.11.2021 842
Еще материалы раздела «Афіша»