<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Росія
17.11.2021 446

"Треба терпіння": у Путіна відповіли на зупинку сертифікації "Північного потоку-2"

У президента Росії Володимира Путіна відреагували на те, що Німеччина призупинила сертифікацію газопроводу "Північного потоку-2". У Москві вважають, що в цьому процесі "треба набратися терпіння".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

За його словами, процес сертифікації газопроводу буде важким.

"Сертифікація "Північного потоку-2" - досить складний процес, це було зрозуміло з самого початку. Компанія-оператор виконує всі необхідні вимоги регулятора. Ми вчора досить оперативно бачили реакцію компанії "Північний потік-2". Буде створюватися нова компанія, щоб вимоги виконати", - зазначив Пєсков.

Він підкреслив, що від початку було зрозуміло, що "треба набратися терпіння".

"Як російська сторона ми переконані, що сам по собі проект важливий для Європи. І для нас важливий, і для європейських споживачів. Далі - це вже рішення регулятора, ми не можемо втручатися", - додав Пєсков.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Треба терпіння": у Путіна відповіли на зупинку сертифікації "Північного потоку-2" 5.00 5 1
Політика / Росія
17.11.2021 446
Еще материалы раздела «Росія»