<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не будевсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
18.11.2021 556

Регулятор може скасувати рішення про подорожчання проїзду в Києві

Державна регуляторна служба України може скасувати рішення про підвищення вартості проїзду у громадському транспорті Києва.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр ДРС.

Голова Державної регуляторної служби України Олексій Кучер, коментуючи рішення про підвищення цін на проїзд у столичному громадському транспорті, нагадав Київському міському голові Віталію Кличку, що перед вирішенням питання підвищення вартості проїзду необхідно обов’язково отримати позицію служби.

«Якщо ДРС дійде висновку, що це підвищення є недоцільним або неадекватним, чи якщо Київрада не дослідила всі альтернативні шляхи вирішення проблеми – рішення не може бути прийнято», – заявив Кучер.

У ДРС звернули увагу, що порушення вимог регуляторного законодавства є безумовною підставою для скасування прийнятого рішення в судовому порядку, що також підтверджено численною судовою практикою.

Як повідомляв Укрінформ, влада Києва планує з 1 січня 2022 року підвищити тарифи на проїзд у громадському транспорті до 20 гривень.

Київський міський голова Віталій Кличко назвав це вимушеним кроком.

Оценка материала:

5.00 / 1
Регулятор може скасувати рішення про подорожчання проїзду в Києві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
18.11.2021 556
Еще материалы раздела «Столиця»