<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.11.2021 756

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова дала поради, як правильно обирати чоловіків

У суперпопулярному шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна» продовжують вирувати пристрасті. Зірковий детектив Оля Полякова під час виступу ліричного одинака Мухомора поділилась цінним досвідом – артистка розповіла, яких чоловіків не слід обирати для будування родини.

77YWXnbbbAeRrrIYTJg91FSqZ4yfarFV8ObhsC29_18.11.21

Романтичний одинак Мухомор на сцені шоу «МАСКА» щоразу дивує зіркових детективів підказками про себе. Проте незважаючи на чуттєву душу учасника, його костюм викликає абсолютно інакшу реакцію глядачів. NK | Настя Каменських навіть поділилась цікавим роздумом щодо неперевершеного образу.

«Я вам так скажу – якщо б мій чоловік виходив на цю сцену, то тільки в цій масці. Подивіться на його обличчя – він такий веселий», – сміючись, прокоментувала NK | Настя Каменських в ефірі каналу «Україна».

А ось у Олі Полякової образ Мухомора викликає не такі позитивні асоціації.

«Якось я писала книгу під назвою «Чоловіки як гриби: місця перебування та способи збору», де описувала мухомора, як людину-нарциса, яка обожнює привертати до себе увагу, росте на пагорбах, щоб на нього світило сонце або софіти, але якщо його зірвати і приготувати, то можна і ґиґнути. Тому я завжди говорила дівчатам – на мухомора ми лише дивимось, а заміж виходимо за білого грибочка, – зазначила зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова. – Він любить привертати увагу, а характер у нього отруйний. За описом, це чоловік Насті».

Проте NK | Настя Каменських не погодилась з колегою: «Ні, він не нарцис! Я зараз йому напишу про те, що ти так сказала», – пожартувала артистка.

Після чого Оля Полякова попросила вирізати свої слова з ефіру, щоб не посваритись із Потапом, а послухавши підказки, запевнила – під маскою точно не чоловік NK | Насті Каменських. Хто насправді ховається під яскравим образом, глядачі дізнаються зовсім скоро в ефірі каналу «Україна».

Дивіться новий випуск улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» у суботу, 20 листопада, о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова дала поради, як правильно обирати чоловіків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.11.2021 756
Еще материалы раздела «Афіша»