<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.11.2021 656

Канал «Україна» і FILM.UA Group знімають серіал «Добре серце»

Компанія FILM.UA Group і канал «Україна» працюють над новим спільним проєктом – чотирисерійною мелодрамою «Добре серце».

6194d91c790d4_dobre_serce3_18.11.21

Днями розбили тарілку серіалу «Добре серце». За сюжетом головна героїня, юна Кіра працює у квітковому магазині. Вона рано втратила матір, із близьких людей у ​​неї – лише старенька вчителька та коханий Максим. Доля приготує Кірі серйозні випробування: розчарування, зради та втрату всього того, що було для неї важливим. Чи зможе героїня знову знайти сенс життя?

Режисером-постановником картини стала Аліна Чеботарьова:

«Наш фільм про добре серце. З погляду правильності вибору ця історія дуже складна. Тут немає закручених перипетій, нервових розривів, шалених вибухів і пожеж, тут все зав'язано саме на серці – сильних та всім зрозумілих емоціях. Дуже насичений сюжет – з обманами, таємницями та важким вибором…» – каже Аліна Чеботарьова.

Історія починається 20 років тому, коли головні герої ще зовсім юні та недосвідчені. А потім події тривають через два десятки років. Режисерка зазначила, що персонажі підібрані ідеально: актори в молодості та зрілому віці дуже схожі.

У головних ролях знімаються: Анна Міклош, Дар'я Донцова, Єгор Козлов, Дмитро Сарансков, Вероніка Мішаєва, Сергій Мітрюшин, Ольга Морозова, Євген Лісничий та ін.

Оператор-постановник – Костянтин Воробйов. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віктор Мірський, Марина Хрипунова, Ірина Босова, Олена Малкова, Анна Скок.

Вітаємо групу з початком знімального періоду та бажаємо успішних змін!

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» і FILM.UA Group знімають серіал «Добре серце» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.11.2021 656
Еще материалы раздела «Афіша»