<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травнівсі новини дня
Політика
Світ
22.11.2021 446

Байден має намір іти на другий президентський термін - The Washington Post

Президент США Джо Байден та його найближче оточення запевнили своїх союзників у тому, що він планує балотуватися на виборах у 2024 році.

Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на власні джерела, передає Укрінформ.

«На віртуальному заході зі збору коштів цього місяця Байден сказав невеликій групі донорів, що він планує балотуватися на другий термін», - йдеться у публікації.

Зазначається, що цей меседж адресується прихильникам Демократичної партії, які сумніваються у здатності Байдена балотуватися на другий термін з огляду на його вік та зменшення популярності.

Як зазначає видання, стурбованість у колах демократів викликає падіння рейтингу чинного голови Білого дому – за останні пів року він знизився більш ніж на 10 пунктів – до 40%. Це, зокрема, зумовлено зростанням інфляції та наслідками пандемії коронавірусу.

Нагадаємо, 20 листопада 46-му президенту США Джозефу Байдену виповнилося 79 років.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден має намір іти на другий президентський термін - The Washington Post 5.00 5 1
Політика / Світ
22.11.2021 446
Еще материалы раздела «Світ»