<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2021 425

ТОП-3 поради дівчатам від ведучого шоу «Я везу тобі красу», які бояться дорослішати, тому обирають невідповідний одяг

У гардеробі деяких дівчат є речі, які різні за кольором, але однакові за фасоном. Вони всі надто дитячі на вигляд. Тобто дівчина 25 років обирає, наприклад, сукню 10-річної дівчинки. Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» пояснив, про що говорить такий вибір.

61447dff57782_kanal_ukraina_novyny_ya_vezu_tobi_krasu_foto1_23.11.21

Чому у стосунках та на роботі все складається не так, як би хотілося? Учасниці проєкту «Я везу тобі красу» під час спілкування з ведучим Юрієм Царьовим розуміють, що саме транслює їхній образ оточуючим. А також чому гідні чоловіки не сприймають їх серйозно та не прагнуть побудувати з ними стосунки.

Порада 1

«Коли ви обираєте одяг, поставте собі питання: «Яке враження я справляю у такому образі?» – порадив топ-стиліст і арт-коуч Юрій Царьов. – Щоразу, коли ви щось надягаєте, треба розуміти, що вас з кимось або з чимось асоціюватимуть».

За словами ведучого мейковер-шоу «Я везу тобі красу», одягаючи підліткове плаття, дівчина транслює своїм зовнішнім виглядом: «Я хороша дівчинка і вся така правильна». Це говорить про бажання продемонструвати всім, що вона дуже класна.

«Цей образ просто кричить: «Я буду твоєю дівчинкою», – пояснив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Тому з такою дівчиною знайомитимуться чоловіки, які старші за неї та найчастіше одружені. Вони просто запудрять їй мозок».

Порада 2

«Коли ви вибираєте одяг для роботи, то пам'ятайте, що на вас мають звертати увагу як на професіонала своєї справи, а не як на дівчину у відвертому вбранні, – сказав топ-стиліст. – Тому в діловому стилі не повинно бути багато відкритого тіла».

Наприклад, неприпустимі низька посадка штанів, відкритий живіт, глибоке декольте, відсутність бюстгальтера.

«Недоречно привертати увагу занадто сексуальним вибором одягу на роботі», – сказав ведучий проєкту «Я везу тобі красу».

Порада 3

«Потрібно прийняти у собі жінку. Молоду, привабливу, але все ж таки жінку. Зрозуміти, що ви вже не маленька дівчинка», – порадив Юрій Царьов.

Ведучий каналу «Україна» пояснив, що він чудово розуміє: кожній дівчині хочеться якоїсь легкості та безтурботності. Секрет простий: можна бути такою і взагалі слідувати за вітром, але при цьому необхідно тримати баланс.

«Має бути щось таке в образі, що демонструє вашу серйозність. А не так: «Я вся зіткана з вітру, тримайте мене, бо зараз знесе», – сказав ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП-3 поради дівчатам від ведучого шоу «Я везу тобі красу», які бояться дорослішати, тому обирають невідповідний одяг 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2021 425
Еще материалы раздела «Суспільство»