<
НОВИНИ ДНЯ: Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Україну  Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.11.2021 467

«Краще відправте мене в пекло»: зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова шокувала заявою

Грандіозне шоу-детектив «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», не перестає дивувати. Під час виступу посланця небес Порося зірковий детектив проєкту, співачка Оля Полякова зробила гучну заяву. Що так збентежило артистку?

ZQVpJeV6YPWHUbvqsUueKf5LHIR5V7dqyrYuAfIV_23.11.21

У п’ятому випуску суперпопулярного гіпершоу «МАСКА» миле Порося виконало хіт «Эй, секундочку» співачки Олі Полякової. Але перед тим, як підняти танцювати весь зал, герой поділився новими фактами про себе.

«У небесній канцелярії кого лише немає! Працюють і єноти, і страуси, і навіть макаки! Всім, як то кажуть, по янголу – залежно від грішника», – розповів учасник у підказках гіпершоу «МАСКА».

Такі слова Порося не на жарт зачепили зіркового детектива Олю Полякову, адже вона намагалась розібратись, чому персонажа називають святим.

«Він хоче сказати, що у раю ніхто не відпочиває, а всі працюють! Тоді я не розумію, чому всі туди так хочуть потрапити? Краще відправте мене в пекло, якщо там відпочивають!» – заявила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна».

Хто ж так вдало зашифрував свою особистість в образі святого Поросяти – глядачі каналу «Україна» дізнаються в нових випусках шоу «МАСКА».

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Краще відправте мене в пекло»: зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова шокувала заявою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.11.2021 467
Еще материалы раздела «Афіша»