НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
23.11.2021 460

Послання президента до Ради. Зеленський наступного тижня звернеться до нардепів

Президент України Володимир Зеленський наступного тижня звернеться до нардепів. Український лідер готує звернення до парламенту.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомили прес-секретар президента України Сергій Нікіфоров та заступник голови фракції СН Євгенія Кравчук.

Звернення президента до Ради відбудеться 1 грудня.

"Це щорічне послання президента до Верховної ради. Це передбачено законодавством. Звичайно ж, ми очікуємо президента у парламенті. Наскільки я знаю, це планується на 1 грудня", - сказала Кравчук.

Звернення стосуватиметься ситуації в країні та становища України на міжнародній арені.

Оценка материала:

5.00 / 1
Послання президента до Ради. Зеленський наступного тижня звернеться до нардепів 5.00 5 1
Політика / Україна
23.11.2021 460
Еще материалы раздела «Україна»