<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
23.11.2021 567

У Києві пішов перший сніг

У вівторок, 23 листопада, у Києві пішов перший сніг у цьому році.

Про це передає Укрінформ.

За прогнозом Укргідрометцентру, відсьогодні в Україні зниження температури повітря, мокрий сніг, дощ та ожеледиця на дорогах.

Як повідомили у пресслужбі КМДА, у столиці 173 одиниці техніки обробляють дороги й тротуари протиожеледними засобами.

"У столиці пішов перший сніг. Дорожники КК "Київавтодор" ще до початку опадів почали обробляти мости, підйоми і спуски, а також вулиці з бруківки протиожеледними засобами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нині спеціальна техніка розташована на вихідних позиціях у місті, а також наносить рідкі хлориди, сіль і піщаносоляну суміш. До роботи наразі залучені 173 одиниці техніки.

Комунальна корпорація для зимового утримання доріг, мостів, тротуарів і велодоріжок має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової спецтехніки.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві пішов перший сніг 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
23.11.2021 567
Еще материалы раздела «Столиця»