<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Українівсі новини дня
Політика
Світ
24.11.2021 692

США ввели нові санкції проти Північного потоку-2

Сполучені Штати запровадили нові санкції проти Північного потоку-2. Чорний список поповнила компанія Transadria та одне із її суден – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Станом на зараз – повідомляють у Держдепі США – санкції торкнулися 17 кораблів і 8 осіб, причетних до будівництва газогону.

Попри заклики конгресменів, адміністрація Джо Байдена відмовляється посилювати тиск на компанію оператора. Адже прагне зберегти хороші відносини з Німеччиною, яка зацікавлена в запуску труби, яка фактично позбавить Україну транзиту російського газу до ЄС.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
США ввели нові санкції проти Північного потоку-2 5.00 5 1
Політика / Світ
24.11.2021 692
Еще материалы раздела «Світ»