НОВИНИ ДНЯ: Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Україні  "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктринивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.11.2021 477

Україні прогнозують теплі останні вихідні осені

Цього року останні вихідні осені запам'ятаються теплою для листопада погодою та інтенсивними дощами в окремих регіонах України. Нічні морози також ненадовго відступлять — лише у трьох областях стовпчики термометрів опустяться нижче 0°.

Про це повідомили в Sinoptik.ua.

У порівнянні з буднями погода на вихідні буде набагато комфортнішою. Завдяки теплим повітряним масам, що йдуть в Україну з боку Туреччини та Балканського півострова, у суботу температура повітря підвищиться в середньому до 6-10°. Особливо тепло буде у південних областях та на південному сході — в Одесі, Херсоні, Миколаєві, Дніпрі та Запоріжжі очікується до 11-14°", — йдеться у повідомленні.

Ну, а найхолодніше (до 5-7°), за прогнозом синоптиків, буде в Івано-Франківській, Рівненській, Луганській та Донецькій областях. На сході також можливі нічні заморозки до -1°. При цьому практично усю територію України в суботу охоплять дощі — хмарна погода без опадів буде лише у Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Вінницькій, Хмельницькій та Одеській областях.

У неділю дощі пройдуть лише на Закарпатті та у західних областях, у Донецькій та Кіровоградській областях, а також на півдні. Причому в Одесі, Миколаєві та Херсоні можливі грози. На решті території України буде ясно, без істотних опадів. Погода буде теплою для листопада: від 6-8° на заході до рекордних 13-14° на півдні.

У понеділок, 29 листопада, картина трохи зміниться: температурні показники залишаться на рівні недільних, але дощі пройдуть уже по всій території України. За даними Sinoptik.ua, погода на початку тижня буде теплою (від 3° на заході та північному заході до 11-14° на півдні країни), а опади очікуються як удень, так і вночі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україні прогнозують теплі останні вихідні осені 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.11.2021 477
Еще материалы раздела «Суспільство»