<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Події
26.11.2021 567

На Житомирщині діти наїлися побутової хімії

Обпекли роти побутовою хімією, бо думали, що то цукерки. На Житомирщині, в селі Дівочки, зі школи ушпиталили 11 учнів. Шипучими таблетками їх частував 6-класник.

Смак дітям одразу не сподобався, але було вже пізно – обпеклися усі. Їхній стан – кажуть медики, – задовільний. Виявилося, що замість солодощів, школярі куштували таблетки для прочистки каналізації. Прокуратура області відкрила кримінальне провадження через недогляд за дітьми. А про хлопчика, який приніс отруту, відомо, що він із родини, яка на обліку соцслужб – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«За словами дітей, сам хлопчик не усвідомив, що це таке. Тому, що він вирішив, що це просто цукерки», – розповіла директорка Дівочівської гімназії Марина Артемчук.

«Опіки в того більше виражені, в того менше. Один хлопчик сказав, що він ковтнув – у нього теж опік був на язичку», – повідомила фельдшерка Тетяна Давиденко.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
На Житомирщині діти наїлися побутової хімії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
26.11.2021 567
Еще материалы раздела «Події»