НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленськоговсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2021 620

Росія направляє до ОРДЛО кадрових військових – розвідка

На тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців для посилення розвідувально-диверсійних та саперних підрозділів.

630_360_1619687334-304_27.11.21

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

Командування ЗС Російської Федерації продовжує направляти кадрових російських офіцерів та військовослужбовців контрактної служби окремих військово-облікових спеціальностей для виконання завдань у складі з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів оперативного угруповання окупаційних військ.

“Цього тижня на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців для посилення розвідувально-диверсійних та саперних підрозділів”, - ідеться в повідомленні.

У розвідці додали, що активізація розвідувально-диверсійних груп противника та мінування місцевості призводять до втрат серед особового складу окупантів. Такі випадки російський пропагандистський апарат намагається приховати і використати інформацію про факти загибелі особового складу на власних мінно-вибухових загородженнях для дискредитації Об’єднаних сил.

Як повідомляв Укрінформ, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Росія зосередила понад 92 тисячі військовослужбовців біля кордонів України та готується до нападу, що може розпочатися наприкінці січня - початку лютого 2022 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія направляє до ОРДЛО кадрових військових – розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
27.11.2021 620
Еще материалы раздела «Україна»