НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.11.2021 519

Незабаром в Україні значно похолодає

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що з вівторка в Україні похолодає.

Про це вона написала на сторінці у Facebook.

У неділю 28 листопада в Україні без істотних опадів, лише на заході та півдні пройдуть невеликі дощі. Вночі та вранці туман.

Температура вночі 2-7 тепла, вдень 9-14, а в західних та північних областях вночі близько 0, вдень 4-9 тепла.

У Карпатах мокрий сніг, температура вночі та вдень від 3 тепла до 2 морозу.

У понеділок, 29 листопада, дощі прогнозуються практично по всій території України. Вдень температура повітря вдень підніметься на півдні до 14 тепла, а на решті території буде від 4 до 10 тепла. Вночі заморозки до мінус 1-3 градусів.

У вівторок, 30 листопада, значно похолодає. Вдень по Україні буде не більше 3-4 градусів тепла, а вночі від нуля до 2 морозу.

Практично на всій території України пройдуть опади у вигляді снігу. Не виключено, що вони продовжуватимуться протягом усього дня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Незабаром в Україні значно похолодає 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.11.2021 519
Еще материалы раздела «Суспільство»