НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі порадивсі новини дня
Політика
Європа
28.11.2021 712

Молдова продовжила режим надзвичайної ситуації до 15 січня

У Молдові режим надзвичайної ситуації у сфері охорони здоров'я, запроваджений у зв'язку з пандемією коронавірусу, продовжили до 15 січня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NewsMaker.

Це рішення ухвалила Національна надзвичайна комісія громадського здоров'я, вказавши, що епідемічна ситуація у країні залишається тривожною.

Таким чином, у Молдові зберігаються усі чинні обмеження - залежно від того, до якої зони епідемічної небезпеки віднесено конкретний населений пункт.

При цьому зазначається, що наразі у Молдові не залишилося районів у червоній зоні поширення COVID-19.

Окремо уточнюється, що у районах, де діє помаранчевий рівень COVID-небезпеки, студенти вишів та коледжів зможуть складати іспити в очному режимі.

За останніми даними, у світі виявили понад 261,3 млн випадків COVID-19. Померли 5,12 млн осіб, одужали трохи більше 236 млн.

Оценка материала:

5.00 / 1
Молдова продовжила режим надзвичайної ситуації до 15 січня 5.00 5 1
Політика / Європа
28.11.2021 712
Еще материалы раздела «Європа»