<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішаєвсі новини дня
Політика
Україна
30.11.2021 2967

Українські піхотинці з новітніми БТРами прибули на навчання у Німеччину

Збройні сили України на багатонаціональних навчаннях Combined Resolve у Німеччині вперше представляє підрозділ, що має на озброєнні новітні зразки бронетехніки вітчизняного виробництва.

630_360_1638205813-514_30.11.21

Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, 29 листопада до Об’єднаного багатонаціонального центру з підготовки підрозділів (JMRC) Командування підготовки 7-ї армії Сухопутних військ збройних сил США, що у Федеративній Республіці Німеччина, прибула зведена механізована рота 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка.

"Вперше Збройні сили України в цих маневрах будуть представлені підрозділом, озброєним новітніми зразками бронетехніки вітчизняного виробництва ˗ БТР-4Е, БРЕМ-4РМ та санітарно-евакуаційною машиною БММ", - зазначили у Генштабі.

Повідомляється, що українські піхотинці діятимуть у складі американського батальйону сил BLUFOR. Українські офіцери також увійдуть до секцій розвідки, планування та логістики штабу цього батальйону.

Окрім того, в Combined Resolve братиме участь підрозділ від Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Під час навчань передбачено відпрацювання планування та управління багатонаціональними підрозділами під час пересування, розгортання в передбойові та бойові порядки, ведення оборонних і наступальних дій вдень та вночі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські піхотинці з новітніми БТРами прибули на навчання у Німеччину 5.00 5 2
Політика / Україна
30.11.2021 2967
Еще материалы раздела «Україна»