<
НОВИНИ ДНЯ: Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітеравсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.11.2021 938

Ексклюзив «Говорить Україна»: ток-шоу дізнається, хто з батьків насправді причетний до смерті 4-річної Олі

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у понеділок, 29 листопада, журналісти проведуть власне розслідування смерті 4-річної Олі з Дніпропетровщини.  

61a4bcae05b5c_oleksiy_30.11.21

О 9 ранку лікарі швидкої знайшли дівчинку у її власному ліжечку мертвою. Батьки одразу пояснили, що вони тільки прокинулися і знайшли дитину вже бездиханною. Однак у дівчинки була травма голови та численні синці. Односельці обурені, адже після смерті Олі її старших братів-двійнят лишили вдома. Скільки часу дівчинка лежала мертвою у хаті з 6-річними братами? Чому їх називали дітьми підвіконня? Які таємниці минулого батька розкрив криміналіст під час власного розслідування? І хто - тато чи мати - забив маленьку Олю до смерті, стане відомо у студії ток-шоу.

За словами сімейного лікаря, якого викликав батько дитини, дівчинка була у синцях і очевидно, що вже давно була мертва. Коли поліція затримала батька, той наполягав, що дівчинці було погано з вечора, він її реанімував, але не бив.

Сусіди розповіли, що родина Олі поводилася дивно останнім часом. Іноді до них навідувалась соціальна служба, але батько не пускав її. Батьки Юлії, мами загиблої дівчинки, розповіли, що були занепокоєні поведінкою її чоловіка Юрія. За їхніми словами, він ніде не працював, був проти спілкування та погано впливав на дружину. Чоловік всім сусідам розповів, що Юлія божевільна, і потребує лікування у психіатричній лікарні.

«Я дуже шкодую, що 7 років тому ми з чоловіком не втрутилися у вибір дочки і благословили її на шлюб із тираном! Вона 7 років відмучилася із побоями, погрозами та маніпуляціями. З 2019 року ми почали дізнаватися, що Юрій б’є Юлю. Одного разу, вона сама прийшла до нас засмучена, сама не своя. Ми з чоловіком почали випитувати, що відбувається, і вона зізналася, що Юрій ледь не щодня безпричинно її лупцює. Я навіть зателефонувала на гарячу лінію протидії домашнього насилля. Вони вислухали, але не допомогли. Дочка неодноразово викликала поліцію, але вони приїздили, сміялися та їхали назад. Бо коли приїжджала поліція, Юрій казав: «Я її не бив, вона хвора, подивіться на неї, вона щось придумала!». Він завжди відмазувався», – розповіла мама Юлії.

Працівники соцслужби пояснили, чому після того, що сталося із Олею, дітей все одно залишили у сім'ї. Причина - немає висновку судово-медичної експертизи, не знайдено винного, і не виключають, що смерть Олі - нещасний випадок.

Раніше соцслужби вже хотіли вилучили дітей із родини після того, як малюки провели весь день біля річки без нагляду батьків.

Журналісти «Говорить Україна» разом із криміналістом провели власне розслідування трагедії. Мама померлої дівчинки вперше розповість про події того ранку. Хто міг нанести травми маленькій Олі, які призвели до її смерті? Чи можна було врятувати дівчинку та що розкажуть старші діти, стане відомо вже цього понеділка на каналі «Україна».

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10!

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Говорить Україна»: ток-шоу дізнається, хто з батьків насправді причетний до смерті 4-річної Олі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.11.2021 938
Еще материалы раздела «Афіша»