НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.11.2021 1217

Актриса серіалу «Дитячий охоронець» Анна Гуляєва розповіла, як підкорювала столицю

6 грудня о 17:00 на телеканалі «Україна» стартує показ україномовного 40-серійного детективу з елементами комедії «Дитячий охоронець». Виконавиця ролі Лади, напарниці головного героя, Анна Гуляєва, розповіла, яким був її переїзд до Києва.

61a4c3fd288e8_gulyayeva_dityachiy_ohoronec_30.11.21

Ганна Гуляєва виросла у селі на Полтавщині. За словами артистки, її батьки за фахом військові, і коли дізналися про бажання доньки стати актрисою, підтримали її вибір.

«Я навчалася спочатку у Харкові, але закінчила навчання у Києві. Мій переїзд до столиці збігся із непростим часом, був Майдан, проекти не знімалися, я не мала знайомств. Я близько року не могла пробитися та знайти роботу. Складно розпочинати все наново в незнайомому місті. Але потім я познайомилася із багатьма людьми, і стало простіше», - розповіла Анна.

За словами актриси, іноді у столиці їй не вистачає природи. Але часу на часті поїздки додому не вистачає.

«Їздити намагаюся, але через щільний графік не завжди виходить. Коли розпочався карантин, я була вдома 2 місяці. Ми з друзями-акторами поїхали до моїх батьків, тому для нас перший локдаун пройшов весело. Ми збиралися на природі, грали, спілкувалися. Думаю, якби я залишилася у квартирі, мені було б дуже психологічно складно», - ділиться Гуляєва.

Нагадаємо, за сюжетом серіалу «Дитячий охоронець», колишній спецназівець Тарас влаштовується до елітної агенції, яка надає послуги з охорони дітей заможних батьків. На бойових завданнях для Тараса було все дуже просто, та в мирному житті порозумітися із дітьми – справжнє випробування на міцність. Тарасу необхідно не просто усунути загрозу життю дитини, а й разом із її батьками вирішити глибші проблеми, що призвели до небезпечної ситуації.

Дивіться серіал «Дитячий охоронець» у будні на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Дитячий охоронець» Анна Гуляєва розповіла, як підкорювала столицю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.11.2021 1217
Еще материалы раздела «Афіша»