<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Росія
30.11.2021 1036

Путін відповів, чи готується нове вторгнення Росії в Україну

Президент РФ Володимир Путін заявив, що про нове вторгнення Росії в Україну говорили ще на початку року. За його словами, цього так і не сталося.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на "РИА Новости".

Він відповів, чи є загроза нового вторгнення Росії до України.

"Про можливість введення російських військ в Україну говорили ще на початку року, проте цього досі не сталося", - заявив він.

Росія розмістила біля кордону України, в окупованому Криму та на Донбасі понад 40 тактичних батальйонних угруповань. У них налічується близько 115 тисяч військових, повідомив голова МЗС Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган запропонував стати посередником між Україною та Росією.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський вважає, що ймовірність повномасштабної війни з Російською Федерацією зберігається щодня. Але українська сторона готова до будь-якої ескалації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін відповів, чи готується нове вторгнення Росії в Україну 5.00 5 1
Політика / Росія
30.11.2021 1036
Еще материалы раздела «Росія»