<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
01.12.2021 536

Декілька областей України залишились без світла через негоду

179 населених пунктів у 8 областях – без світла через негоду. Найбільше – на Чернігівщині та Донеччині.

Бригади обленерго працюють у посиленому режимі. Серйозно штормить Одесу: сильні пориви вітру і дощі з грозами уже другий день вирують в області. Надзвичайники оголосили «жовтий» рівень небезпеки. Пориви вітру подекуди сягають 15-20 м/с.

Через бурю гілки падали на машини у  Харкові. Лихоманити почало ще у понеділок увечері. Потужний буревій трощив дерева, а на одній з центральних вулиць завалив світлофор. Минулося без постраждалих – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Декілька областей України залишились без світла через негоду 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
01.12.2021 536
Еще материалы раздела «Події»