<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.12.2021 488

Зіркова гостя шоу «Новорічна Маска» Наталія Могилевська розкрила головне бажання на Новий рік

У головну святкову ніч року, 31 грудня, о 20:00 канал «Україна» покаже масштабне шоу «Новорічна Маска». Найпопулярніші артисти країни зберуться в одному місці, щоб провести 2021-й рік та розгадати, хто ховається під новими зимовими масками. У залі з’явиться і легенда українського шоу-бізнесу, співачка Наталія Могилевська. За лаштунками проєкту зірка розповіла, який Новий рік вважає найбільш вражаючим та про що мріє сьогодні.

24548556_02.12.21

Наталія Могилевська у першому сезоні гіпершоу «МАСКА» вже встигла приміряти загадковий образ – тоді зірка з’явилась у костюмі Махаона й добряче заплутала детективів. Та як виявилось, відгадувати своїх колег під масками для артистки – теж цікавий та захоплюючий квест.

«Я вважаю, що це найкращий Новий рік для людей! Шоу обов’язково подивляться всі діти! Тут безліч цікавинок і величезна інтрига – ТОП-зірки сховались під велетенськими яскравими масками і всім кортить дізнатись – хто ж там?» – коментує співачка Наталія Могилевська за лаштунками шоу «Новорічна Маска на каналі Україна».

Як виявилось, у житті артистки був один Новий рік, згадувати який вона не втомлюється і сьогодні. Саме зустріч 2000-го року стала для Наталії Могилевської найяскравішим святом серед усіх.

«Ми давали концерт на Майдані Незалежності, де зібралось пів мільйона людей! Я такої кількості ще не бачила! Було дуже холодно і люди просто злилися в одне ціле, обіймали одне-одного разом з президентом, з артистами… Після виступу ми з друзями скинулися і взяли в оренду величезний лімузин. Заплигнули в нього і каталися містом, вітаючи людей», – розповіла співачка на знімальному майданчику каналу «Україна».

А от на цей Новий рік Наталія Могилевська вже загадує бажання і сподівається, що її головна мрія стане реальністю.

«Щороку я молюся, щоб моє свято пройшло на сцені – для мене це дуже важливо, це мій талісман! Минулого року, не дивлячись на карантин, мені пощастило співати для людей, сподіваюсь, і цього року все складеться», – зізналась зірка.

Шоу «Новорічна Маска на каналі Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска на каналі Україна» 31 грудня о 20:00!

Оценка материала:

5.00 / 1
Зіркова гостя шоу «Новорічна Маска» Наталія Могилевська розкрила головне бажання на Новий рік 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.12.2021 488
Еще материалы раздела «Афіша»