<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.12.2021 456

«Ранок з Україною»: поради психологині, як навчитись контролювати емоційний баланс

Ведуча постійної рубрики «Жити легко з Адамовою», яка виходить у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», психологиня Олена Адамова розповіла, як навіть у надскладний емоційний період стати спокійнішим та перестати контролювати все навколо.

5d77baf0cafda_ranok_1000x590_02.12.21

За словами психологині, для того, щоб постійний контроль пішов із вашого життя, треба перемістити акцент з інших людей на себе. Ваше життя має бути цікавим насамперед саме вам, для цього слід зрозуміти – хто ви, у чому ваша ціль, куди ви рухаєтесь.

Якщо для вас важливо налагодити стосунки з молодшим поколінням, встановлюйте дружні та довірливі стосунки з дітьми, цікавтесь їхнім життям, а не контролюйте його.

Працюйте над власною впевненістю та самооцінкою. Впевненість у собі – це насамперед точне розуміння того, що вам до снаги впоратись із усіма проблемами та задачами.

«Зазвичай причиною тривожного фону є кілька станів – страх, порушення сну та нервового стану. Якщо з першим можна впоратись самостійно, то постійно переживаючи порушення психічного стану, слід звернутись до спеціалістів, – коментує Олена Адамова в ефірі каналу «Україна». – Спробуйте вирівняти свій емоційний стан, адже ваш психічний стан залежить від відчуття внутрішньої безпеки».

Експертка радить пройти техніку «позбавлення від тривожності», для цього слід:

-       візуалізувати та детально роздивитись свої страхи;

-       запитати себе: «Як я впораюсь з цим страхом, якщо він здійсниться?»;

-       відчути внутрішню підтримку та сказати собі: «Я впораюсь!»

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: поради психологині, як навчитись контролювати емоційний баланс 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.12.2021 456
Еще материалы раздела «Афіша»