<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.12.2021 907

Петро Чорний на «Новорічній Масці» зізнався, хто заплатив йому 50 тисяч доларів за виступ

Найзагадковіша, найвеселіша та найнезабутніша новорічна ніч разом із улюбленими артистами та святковими хітами чекає на глядачів каналу «Україна». 31 грудня о 20:00 розпочнеться грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо виступи улюблених масок із двох сезонів, а також абсолютно нових зимових героїв. Вітатимуть українців зі святом зіркові гості шоу, серед яких співак Петро Чорний. На знімальному майданчику проєкту він зізнався, скільки коштує його виступ у новорічну ніч, а також хто з відомих осіб заплатив йому найбільший гонорар за всю кар'єру.

61a4c397ea8dc_07.12.21

Багато артистів зустрічають Новий рік на сцені. І ні для кого не секрет, що вартість їхніх виступів цієї ночі значно збільшується. Але не в Заслуженого артиста України Петра Чорного.

«Я не соромлюся це сказати. Знаю, в інших літають суми 20, 25, 30 (тисяч доларів – Прим.ред.). Ні, у мене п'ятірочку (5 тисяч доларів – Прим.ред.) коштує виступ. У всіх артистів перед Новим роком, починаючи з 15 грудня, гонорар уже подвоюється. Що більше понтів, то краще до тебе ставляться, я це знаю. Повірте, я син легендарної співачки, бачив-перебачив це давно. Але в мене якось не виходить, не в гонорарі справа. Я відштовхуюсь від людей. Якщо закінчується концерт, не можу сказати, що я втомився, не чіпайте мене. Без людей ми не люди», – розповів Петро Чорний за лаштунками святкового шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

А ось свій найбільший гонорар – 50 тисяч доларів – суддя шоу «Співають всі!» отримав за виступ на весіллі володарки титулу «Міс Україна» Олександри Ніколаєнко з американським мільярдером Філом Раффіном у 2008 році.

«Я там був хедлайнером, під «Белую сирень» Саша танцювала свій білий танець із Філом Раффіном. Весілля проходило у Флориді, Палм-Біч, палаці Mar-a-Lago. Це, звісно, ​​була казка. Там і вже покійний Джордж Майкл був», – зізнався гість масштабного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Петро Чорний на «Новорічній Масці» зізнався, хто заплатив йому 50 тисяч доларів за виступ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.12.2021 907
Еще материалы раздела «Афіша»