<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
07.12.2021 636

НАТО має розмістити війська в Україні – ексрадник президента США

Колишній радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон заявив, що аби стримати Росію від подальшої агресії проти свого сусіда, НАТО повинен розмістити в нашій країні війська Альянсу на ротаційній основі.

Про це він розповів в інтерв'ю Радіо Свобода.

Він також додав, що США повинні надати Україні більше летальної зброї.

"Нам потрібно… переконатися, що ціна буде настільки високою, що Путін і його радники визнають це неприйнятним. Я думаю, що це спосіб стримати військові дії, які здаються такими неминучими", – сказав Болтон.

Нагадаємо, видання The Washington Post пише, що Владімір Путін планує наступ на Україну на кількох фронтах вже на початку наступного року за участі до 175 тисяч військовослужбовців. Ця інформація підтверджується документом розвідки США.

Оценка материала:

5.00 / 1
НАТО має розмістити війська в Україні – ексрадник президента США 5.00 5 1
Політика / Україна
07.12.2021 636
Еще материалы раздела «Україна»