<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
08.12.2021 836

Pfizer і BioNTech заявили про ефективність їхньої вакцини проти Омікрона

У Pfizer і BioNTech заявили, що їхня вакцина нейтралізує штам Омікрон при трьох дозах.

Про це повідомляється у прес-релізі компаній.

"Попередні дані показують, що третя доза дає аналогічний рівень антитіл, які нейтралізують Омікрон-варіант, як це було видно після двох доз проти інших варіантів, які мали місце до нього", - йдеться в повідомленні.

Також дослідження показало, що при двох дозах ефективність є суттєво нижчою – "потенціал нейтралізації меншає більш ніж у 25 разів".

"Це свідчить про те, що дві дози BNT162b2 не забезпечують достатнього захисту від зараження Омікрон-штамом", - зазначили в компанії.

Зі слів глави BioNTech Угура Шахіна, початкові дані мають на увазі, що ревакцинація може забезпечити достатній захист від захворювання будь-якого ступеня тяжкості, який спричинює варіант Омікрон.

Оценка материала:

5.00 / 1
Pfizer і BioNTech заявили про ефективність їхньої вакцини проти Омікрона 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
08.12.2021 836
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»