НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.12.2021 484

У МОЗ заявили, що не планують посилювати карантин на свята

Карантинних обмежень під час новорічних та різдвяних свят посилювати не будуть – це пообіцяв Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Він нагадав, що торік у святкові дати лютувала друга хвиля коронавірусу. А зараз ситуація краща.

Черговий сплеск захворюваності, експерти, яких опитали у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна», очікують у січні. Якою буде наступна хвиля – прогнозувати не беруться, але впевнені: якщо до кінця року вакцину отримають 40% українців, то рівень шпиталізації може бути меншим.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У МОЗ заявили, що не планують посилювати карантин на свята 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.12.2021 484
Еще материалы раздела «Суспільство»