<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.12.2021 467

Психологиня в «Ранку з Україною» розповіла, як безболісно пережити кризу середнього віку

Ведуча постійної рубрики «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Олена Адамова розповіла, як проходить криза середнього віку в жінок і чоловіків і як швидко та легко її подолати.  

61a77adfc779e_adamova_09.12.21

«Криза середнього віку – досить нелегкий період, особливо для чоловіків. Жінки відчувають це років у 30 і проживають кризу дещо довше. А от у чоловіків розпочинається з 40-ка, адже вони дуже погано приймають цю цифру і відчувають себе неуспішними, старіючими, але вже через 2-4 тижні повертаються до звичайного життя», – коментує психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Щоб допомогти чоловікові прийняти вік та швидше вийти зі стану депресії слід:

-       проявляти подяку за те, що для вас робить коханий;

-       схвально оцінювти його досягнення;

-       нагадувати чоловікові про його сильні та позитивні риси;

-       залучати чоловіка до спортивних ігор, де треба долати перешкоди – нехай він відчує себе переможцем.

«30 років для жінки і 40 для чоловіка – те ж саме, що криза підліткового віку. Але всі проходять її легко і безболісно, якщо мають підтримку родини, якщо є певні успіхи та досягнення. Можливо, ви даремно себе накручуєте», – розповіла експертка у «Ранку з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Психологиня в «Ранку з Україною» розповіла, як безболісно пережити кризу середнього віку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.12.2021 467
Еще материалы раздела «Афіша»