<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
10.12.2021 432

Росія і США проведуть нові безпекові консультації в січні

Російська Федерація і США найближчим часом проведуть чергові консультації щодо стратегічної стабільності. Вони заплановані на січень 2021 року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "РИА Новости".

"Поки що конкретних дат немає. Я припускаю, що це (новий раунд консультацій, - ред.) відбудеться протягом січня", - заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков.

За його словами, за результатами цього діалогу сторони можуть напрацювати документ для заміни Договору про стратегічні наступальні озброєння.

"Вже 5 лютого наступного року пройде перший рік п'ятирічного продовження. Вже запущено діалог зі стратегічної стабільності, результатом якого, як ми сподіваємося, стане укладання документа або серії документів, які дозволяють знайти правильну заміну цьому договору про СНО, що закінчується вже через 4 з гаком роки" , - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія і США проведуть нові безпекові консультації в січні 5.00 5 1
Політика / Світ
10.12.2021 432
Еще материалы раздела «Світ»