НОВИНИ ДНЯ: Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Політика
Світ
12.12.2021 428

Байден - Путіну: заплатите жахливу ціну у разі вторнення в Україну

Президент США Джо Байден на цьому тижні провів двогодинну бесіду з президентом Росії Володимиром Путіним. Він йому сказав, що Росія заплатить "жахливу ціну", якщо вторгнеться в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Financial Times.

Також Байден попередив Путіна про руйнівні економічні наслідки.

"Я абсолютно ясно дав зрозуміти президенту Путіну що, якщо він рушить на Україну, економічні наслідки для його економіки будуть руйнівними", - сказав він.

Американський президент також повідомив, що дав зрозуміти російському лідеру, що становище Росії у світі "помітно" зміниться у разі вторгнення в Україну, вона заплатить "жахливу ціну".

Нагадаємо, Байден повідомив президенту України Володимиру Зеленському, що РФ не планує продовжувати ескалацію.

Під час телефонної розмови з президентом України він запевнив його, що про жодні компроміси з Путіним не говорив.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден - Путіну: заплатите жахливу ціну у разі вторнення в Україну 5.00 5 1
Політика / Світ
12.12.2021 428
Еще материалы раздела «Світ»