<
НОВИНИ ДНЯ: Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Українівсі новини дня
Політика
Україна
13.12.2021 570

США розробляють контрзаходи проти Росії на випадок вторгнення в Україну

Сполучені Штати готові вжити різних заходів щодо Росії у разі вторгнення в Україну. При цьому США продовжують зміцнювати оборону України, щоб країна могла краще захистити себе, якщо Росія здійснить агресію.

Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен, повідомляє РБК-Україна з посиланням на NBC.

"Президент Джо Байден ясно сказав президенту Володимиру Путіну, і я ясно говорив це міністру Сергію Лаврову, що ми розглядаємо і готові зробити різні кроки, від яких раніше утримувалися, що може привести до величезних наслідків для Росії", - заявив він.

При цьому він додав, що глави МЗС G7 на зустрічі в Ліверпулі продемонстрували рішучість протистояти російській агресії.

"Ми ясно заявили, що будуть величезні наслідки, якщо Росія вирішить відновити агресивні дії проти України", - додав Блінкен.

Оценка материала:

5.00 / 1
США розробляють контрзаходи проти Росії на випадок вторгнення в Україну 5.00 5 1
Політика / Україна
13.12.2021 570
Еще материалы раздела «Україна»