<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
13.12.2021 456

В Україні за тиждень відкрили 100 кримінальних справ за підробку COVID-сертифікатів, - МВС

З 6 по 12 грудня українські правоохоронці відкрили 100 кримінальних проваджень за фактами підробки та використання COVID-документів. До суду направлено 17 обвинувальних актів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ України.

"Співробітники поліції продовжують заходи щодо виявлення фактів виготовлення та використання підроблених документів про вакцинацію та COVID-тестів. З 6 по 12 грудня правоохоронці розпочали 100 кримінальних проваджень за фактами підробки та використання COVID-документів", - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що слідчі поліції 20 особам вже повідомили про підозру у вчиненні правопорушення. До суду направлено 17 обвинувальних актів.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні за тиждень відкрили 100 кримінальних справ за підробку COVID-сертифікатів, - МВС 5.00 5 1
Політика / Україна
13.12.2021 456
Еще материалы раздела «Україна»