<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.12.2021 432

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Потап зізнався, що мав комплекси багато років через зовнішність

Репер Потап у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», розповів, чого у свої зовнішності соромився тривалий час.

6197a317bcb53_14.12.21

Ведучий каналу «Україна» Даніель Салем розпитав репера Потапа, що змусило того поставити брекет-систему на зуби.

«Якщо ви подивитеся на фотографії, я ніколи не посміхався так, щоб було видно зуби, ніколи не відкривав рот. Тому що завжди був кривий зуб, і я соромився. Стоматолог говорить мені: «Ми повинні щось зробити, тому що це повністю впливає на всі ваші суглоби, плечі, таз, коліно, – розповів відверто артист. - Я поставив брекети. Всі, звичайно, жартують з мене. Типу: «Молодишся, так, 13-річний хлопчик».

Дружина Потапа, Настя Каменських, підтримала його рішення.

«Дружина сказала - це дуже сексуально», – розповів на телеканалі «Україна» співак.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Потап зізнався, що мав комплекси багато років через зовнішність 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.12.2021 432
Еще материалы раздела «Афіша»