<
НОВИНИ ДНЯ: Нові правила мобілізації: що таке електронний кабінет військовозобов’язаного і як він працює  ТЦК в Україні: яких змін очікувати в мобілізації від 18 травня, що робити "обмежено придатним" – деталі  Як приготувати пухкі пундики  Дурень чи розумник: вчені відповіли, чи був гігантський тиранозавр кмітливим, як гадали раніше  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Україна просила більше підтримки, а не введення військ НАТО, - Столтенберг  Чебуреки із заварного тіста: простий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.12.2021 491

«Те ж саме, що на рингу битись»: у шоу «Новорічна МАСКА» DZIDZIO розповів, як підтримує фізичну форму

31 грудня о 20:00 на каналі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Новорічна МАСКА». За лаштунками проєкту мегапопулярний артист, зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO зізнався, чи займається спортом і як приходить до форми після свят.

61af47831933d_dzidzio6_14.12.21

У новорічному шоу каналу «Україна» популярний артист, зірковий детектив проєкту «МАСКА» DZIDZIO виконає одразу дві пісні – «Зимова казка» та «Щасливі люди» з Олею Поляковою. Співак зізнається – полюбляє розгадувати секрети героїв, проте завжди дивується – як можна витримати на собі ці велетенські конструкції. Такі розповіді детектива провокують на питання – чи полюбляє спорт сам артист?

«У мене немає часу. Для мене спорт – це ходьба. Ходжу-ходжу, сідаю, лежу, а потім знову ходжу – це весь мій спорт. Отак до машини і назад (сміється). А куди мені ще ходити?» – зізнається DZIDZIO.

Проте, як виявилось, для музиканта спорт – не головне, адже підтримувати форму йому допомагає зовсім інше.

«Концерти! Година активної роботи – це те ж саме, що на рингу битись, змагатись. Я ж дарую людям свою енергетику і в цей час з мене стікає 8 літрів поту. І мені вистачає цього, сцена – це мій спорт!» – розповів зірковий детектив за лаштунками шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна».

Так буде і в новорічну ніч, адже артист планує зустріти 2022-й рік на сцені.

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Те ж саме, що на рингу битись»: у шоу «Новорічна МАСКА» DZIDZIO розповів, як підтримує фізичну форму 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.12.2021 491
Еще материалы раздела «Афіша»