<
НОВИНИ ДНЯ: Чи є загроза для допомоги Україні на тлі виборів у Європі: оцінка посла ЄС  Вірменія відмовилася фінансувати ОДКБ, до якої входить Росія  Говорити про ефект допомоги Україні від США на полі бою надто рано, - глава Пентагону  До України повертаються заморозки: прогноз погоди на 10 травня  Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днямивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.12.2021 529

«Музична платформа»: Сергій Бабкін відверто розповів, як сприйняв дівчину старшого сина

У новорічну ніч о 00:00 телеканал «Україна» подарує глядачам масштабний концерт-нагородження найкращих хітів 2021-го року «Музична платформа». На знімальному майданчику проєкту популярний співак Сергій Бабкін розповів, як привітав старшого сина з днем народження та поділився враженнями від знайомства з його дівчиною.

61b733d6125ad_babkin_14.12.21

Зірка українського шоу-бізнесу Сергій Бабкін з’явиться у концерті «Музична платформа» з піснею «Вона знає». За лаштунками каналу «Україна» артист розповів, що в його родині вже йде ретельна підготовка до Нового року. А нещодавно Сергій відзначав іншу дату – день народження старшого сина.

«Ми здійснили його мрію – презентували великий стаціонарний монітор і процесор. Він цього дуже хотів, адже, як і всі сучасні молоді люди, цікавиться такими речами, – поділився Сергій Бабкін з журналістами каналу «Україна». – Неодноразово заставав його за усілякими іграми. Так, він це полюбляє, але не дуже багато сидить у цьому – проводить час на вулиці, з друзями чи з дівчиною. Ну і, звісно, навчання».

На сімейному святі Бабкін зустрівся і з обраницею сина. Хоча зізнається – це далеко не перша їхня зустріч.

«З його дівчиною ми знайомі, вона, до речі, нам дуже і дуже подобається! Ось і на дні народженні зустрічались. Цікаво те, що в них дні народження майже в один день – у сина 4-го листопада, а у його дівчини – 5-го. Так, ми 4-го зустрілись, трохи поспілкувались і вони пішли гуляти, а наступного дня було все так само», – розповів музикант за лаштунками концерту «Музична платформа».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, TAYANNA, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Сергій Бабкін відверто розповів, як сприйняв дівчину старшого сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.12.2021 529
Еще материалы раздела «Афіша»