<
НОВИНИ ДНЯ: Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовцівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.12.2021 425

«Музична платформа»: Павло Зібров зізнався, що знову готується до весілля

За лаштунками грандіозного концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі телеканалу «Україна» побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, народний артист України Павло Зібров розповів про підготовку до весілля його доньки Діани.

61b7465513ed4_pavlo_zibrov_14.12.21

Наступного року доньці співака виповниться 25 років. Павло Зібров каже, що вони обов’язково планують відзначити день народження Діани.

«Аякже, це велике свято для кожної сім’ї. І батьки, і друзі, і співробітники будуть вітати. Діана в шоу-бізнес вже влилась, вона мій піар-директор, а коли треба – то і перукар, і візажист, і SMM-спеціаліст. Не буду казати, що там плануємо запросити 100 людей. Ні, головне не кількісно, а якісно», – зазначив Павло Зібров в інтерв’ю каналу «Україна».

І це не єдине святкування, яке чекає на сім’ю Зібрових у 2022-му. Донька артиста вже 5 років зустрічається зі своїм коханим. І хоч він освідчився їй ще кілька років тому, пара ніяк не може спланувати весілля.  

«Думаю, у 2022 році ми нарешті його зробимо. У нас 2 роки пандемія. Ми тільки намітили – обірвалося, червона зона – обірвалося. Не хочеться, щоб там було 20 чи 30 гостей. Хочеться трохи більше, щоб і друзі з шоу-бізнесу прийшли. Ми вже знаємо, яка в Діани буде сукня, які обручки – це дизайнерська робота, бо вона все-таки в колі митців виросла», – поділився подробицями артист на знімальному майданчику «Музичної платформи».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Ірина Федишин, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Павло Зібров зізнався, що знову готується до весілля 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.12.2021 425
Еще материалы раздела «Афіша»