<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.12.2021 570

«Музична платформа»: співачка VIKTORIA сподівається отримати пропозицію руки і серця

У святкову ніч з 31 грудня на 1 січня о 00:00 канал «Україна» покаже грандіозний концерт «Музична платформа», на якому запалять найпопулярніші зірки. Екс-учасниця гурту «НЕАНГЕЛИ», співачка VIKTORIA за лаштунками проєкту відверто розповіла, про який подарунок мріє найбільше і як планує святкувати Новий рік.

61b754f36a77e_viktoria_14.12.21

Співачка VIKTORIA не втомлюється дивувати шанувальників гучними заявами та відвертими піснями. Днями на знімальному майданчику каналу «Україна» артистка відверто розповіла, які зміни відбулися в її особистому житті після розпаду гурту «НЕАНГЕЛИ».

«Я дуже переживала, що, вийшовши з тіні гурту «НЕАНГЕЛИ», у мене буде тремтіння в колінах, бо я не зможу себе нести так серйозно, як це було в легендарному колективі. Але після того, як я записала пів альбому – стало зрозуміло, що все трапилось не просто так. Ми маємо годувати людей своєю музикою окремо. А замовлення концертів, які ми отримуємо чи не щодня, є тому підтвердженням», – зізналась співачка VIKTORIA.

Так і новорічну ніч зірка проведе на сцені. А от про що мріє співачка?

«Сьогодні на мені особливе кільце, тому я вже вважаю себе щасливою жінкою. Вартує воно десятки тисяч доларів, а головний подарунок, сподіваюсь, зовсім скоро буде у моєму сейфі – зроблю такий натяк», – поділилась виконавиця за лаштунками концерту «Музична платформа».

Можливо, омріяний подарунок співачка отримає саме у новорічну ніч, адже після концерту VIKTORIA планує провести час не одна.

«Це буде романтична ідилія. Так склалось, що всі 15 років, які я на сцені, святкую Новий рік сама – без рідних, без батьків. Цього ж року буде все по-іншому, нехай батьки далеко, але я зустрічатиму свято з молодим чоловіком», – розповіла VIKTORIA журналістам каналу «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, TAYANNA, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: співачка VIKTORIA сподівається отримати пропозицію руки і серця 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.12.2021 570
Еще материалы раздела «Афіша»