<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.12.2021 407

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських знайшла свою пару в проєкті

Зіркові детективи грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», не перестають дивувати гучними заявами. У восьмому випуску проєкту NK | Настя Каменських розповіла, на кого з учасників подивляється, поки поруч немає чоловіка.

61b62a40ad14a_nk2_1_14.12.21

Поява мужнього хижака Тигра в ефірі шоу «МАСКА» викликала у зіркового експерта NK | Насті Каменських бурхливі емоції. Побачивши свого улюбленця, співачка звернулась до Олі Полякової, яка на початку випуску назвала пари другого сезону шоу.

«Олю, а чому ти кажеш, що пара є лише в DZIDZIO, в тебе і в Олега? Мені подобається Тигр! – зазначила NK | Настя Каменських в ефірі каналу «Україна». – Так, звісно, люблю я ведмедя, але він вдома сидить! А в шоу мені Тигр подобається, рррр!»

Оля Полякова не очікувала такого зізнання зіркової колеги й одразу випалила: «Яка ти велелюбна, щоб не сказати грубіше».

Та така реакція лише викликала сміх у NK | Насті Каменських. А що саме підкорило артистку в герої і чи не є це підказкою? Все це глядачі дізнаються у наступних випусках гіпершоу «МАСКА».

Дивіться новий випуск улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» у суботу, 18 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських знайшла свою пару в проєкті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.12.2021 407
Еще материалы раздела «Афіша»