<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
14.12.2021 449

Кабмін розпочинає відбір проектів для "інвестнянь"

Цього тижня до уряду надійде перші дві заявки від інвесторів за програмою "інвестнянь".

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час форуму UkraineInvest MAKE in UA у вівторок, 14 грудня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Цього тижня будуть подані перші дві заявки на інвестпроекти. Загальна сума інвестицій за цими заявками - понад $96 млн. Проекти будуть реалізовані у сферах агропереробки та виробництва утеплюючих матеріалів, мінвати", - розповів він.

За словами Шмигаля, загалом інвестори подали 27 пропозицій на 2 млрд. доларів.

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цивкач уточнив, що одна заявка вже подана, а друга буде подана до кінця тижня.

Прем'єр назвав сім пріоритетів щодо інвестицій: інвестиційні проекти за програмою "інвестнянь", діджиталізація та підтримка ІТ, приватизація, державно-приватне партнерство та концесії, запуск індустріальних парків, програми кредитування бізнесу - "довші" і "дешевші" гроші, а також правильний дизайн ринків, насамперед енергетичного.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін розпочинає відбір проектів для "інвестнянь" 5.00 5 1
Політика / Україна
14.12.2021 449
Еще материалы раздела «Україна»