НОВИНИ ДНЯ: Коли День захисників і захисниць України 2024 року: чому змінилася дата святкування  Головний економіст Китаю зник після критики в бік Сі Цзіньпіна, - WSJ  "Формула миру може припинити війну": Зеленський розповів, як обійти вето Росії в Радбезі ООН  Місцями опади. Синоптики попередили, де наприкінці робочого тижня пройдуть дощі та потепліє до +28 градусів  Експерт про різку заяву Трампа на адресу Зеленського: є два більш важливих моменти  Дуда повідомив, як діятиме, якщо Росія атакує українські АЕС  Дощі у чотирьох областях. Синоптики дали прогноз на 27 вересня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.12.2021 772

«Ненавиджу підлість»: SLAVA KAMINSKA прокоментувала стосунки з колишньою партнеркою по гурту

У новорічну ніч о 00:00 канал «Україна» покаже масштабний концерт-нагородження найкращих хітів 2021-го року «Музична платформа». Екс-учасниця гурту «НЕАНГЕЛИ», співачка SLAVA KAMINSKA на знімальному майданчику відверто розповіла, чи бачилась за лаштунками з колишньою колегою та що відчуває до неї.

61ba190a1e35b_16.12.21

Популярна співачка SLAVA KAMINSKA з’явилась у концерті-нагородженні найкращих пісень року «Музична платформа» у привабливому образі. Зірка підібрала цікавий лук із яскраво-рожевого корсету, прикрашеного камінням, подовженого блейзеру світло-рожевого кольору та довгої шовкової спідниці лавандового відтінку. На сцені шоу артистка виконає свій хіт «SLAVA BOGU», за який і отримає нагороду. А чи зустрічалась SLAVA KAMINSKA з колишньою партнеркою по гурту «НЕАНГЕЛИ», співачкою VIKTORIA?

«Слава Богу, я тепер вільна, – протягнула SLAVA KAMINSKA за лаштунками каналу «Україна». – Це все, що я можу сказати».

Зустрітись із екс-колегою артистці не вдалось, адже їхні виступи були в різний час. Сама ж SLAVA KAMINSKA запевняє – бачити Вікторію вона не дуже хоче:

«Я ненавиджу підлість! Просто не сприймаю тих, хто виїжджає за рахунок іншого. Але, звісно, кожному своє», – прокоментувала співачка.

Проте інші артисти і критики подейкують, що така поведінка співачок, які починають сольну кар’єру – звичайний піар для обох. А от Камінська з таким ствердженням погоджуватись не стала – має на це своє бачення.

«Я планувала випускати альбом. Але зважаючи на певні обставини, довелось швидко записувати пісню «Абьюзер». Доробляла я її, перебуваючи в Арабських Еміратах – писала на телефон», – зізналась SLAVA KAMINSKA. 

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ненавиджу підлість»: SLAVA KAMINSKA прокоментувала стосунки з колишньою партнеркою по гурту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.12.2021 772
Еще материалы раздела «Афіша»