<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  "Росія - колхоз": пропагандисти РФ образились на дівчину з Донецька, яка яскраво описала стан речей в країні  Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.12.2021 630

«Новорічна Маска»: NK | Настя Каменських і VERKA SERDUCHKA заспівають дуетом «Попа как у Ким»

Надворі грудень, а отже, зовсім скоро ми відзначатимемо найчарівніше свято року. А чудову веселу атмосферу створить грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», яке стартує в ефірі 31 грудня о 20:00. Зіркові детективи масштабного проєкту приготували безліч яскравих сюрпризів, аби зробити цей вечір по-справжньому незабутнім. Спеціально для новорічного шоу каналу «Україна» суперзірки VERKA SERDUCHKA та NK | Настя Каменських, імена яких добре знайомі далеко за межами нашої країни, об’єднаються та вразять глядачів спільним надзвичайним номером.

61b9cd92a0ceb_nk_i_verka_serduchka_novo_16.12.21

Найкращий Новий рік у найкращій компанії – це саме про «Новорічну Маску на каналі «Україна», адже тут можливо те, про що глядачі навіть мріяти не могли. Тільки на сцені грандіозного святкового шоу каналу «Україна» дві українські суперстар – NK | Настя Каменських і VERKA SERDUCHKA – представлять парадоксальний, унікальний, справді особливий дует на пісню «Попа как у Ким».

«Шоу «МАСКА» – це найкрутіша програма у світі, бо тут можливо абсолютно все! Відкрию вам таємницю: у Насті була мрія – заспівати з такою великою вокалісткою, як я», – зізналась сповнена самоіронії VERKA SERDUCHKA. 

Тільки в «Новорічній Масці на каналі «Україна» сексуальний хіт NK «Попа как у Ким» отримає нове несподіване звучання. Виступ буде сповнений розваг і запальних танців, адже в компанії VERKA SERDUCHKA & BAND та її мами просто не може бути інакше.

«Скажіть мені, хто не мріяв би заспівати з Вєркою? Немає таких! Ми її всі обожнюємо, бо саме вона уособлює найвеселіше і найяскравіше свято в нашій країні, – каже NK | Настя Каменських. – Ми, артисти, дуже любимо виступати перед людьми, а в новорічну ніч без сюрпризів ніяк. Тому обіцяю, що ми вас дуже здивуємо!»

Спільний номер Насті та Вєрки справді вразить своєю оригінальністю. За словами одного з режисерів-постановників шоу «МАСКА» Ярослава Губського, нічого схожого раніше в Україні не робили.

«Ми вдячні Андрію Михайловичу за те, що він взяв на себе аранжування, і нам вдалося створити такий незвичайний номер. Він починається як класне, модне, європейське шоу – красива Настя, балет, пластика, спеціальний спосіб зйомки, а потім це все переходить у дуже зрозумілий для всіх український балаган, у хорошому значенні цього слова. Нам було надзвичайно цікаво створювати синтез двох естетик, які, на перший погляд, поєднати неможливо. Та за допомогою цих суперартистів зробити це вдалося якнайкраще», – зазначає режисер.

Та це ще далеко не всі сюрпризи й зіркові дуети, якими вражатимуть артисти в «Новорічній Масці на каналі «Україна». Більше подробиць свого святкового шоу канал «Україна» розкриє незабаром.

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска»: NK | Настя Каменських і VERKA SERDUCHKA заспівають дуетом «Попа как у Ким» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.12.2021 630
Еще материалы раздела «Афіша»