<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.12.2021 593

«Що покладуть, те й буде»: Оля Полякова розповіла, що бажає побачити на новорічному столі

У святкову ніч з 31-го грудня на 1-ше січня о 00:00 телеканал «Україна» покаже масштабний концерт-нагородження головних хітів 2021-го року «Музична платформа». Популярна співачка, зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова на знімальному майданчику концерту розповіла, де зустрічатиме Новий рік і чому не хоче ласувати традиційними стравами.

61b9eb1d24cad_polyakova_16.12.21

Зірка українського шоу-бізнесу, запальна та яскрава співачка Оля Полякова виконає на концерті «Музична платформа» хіт «Взрослая девочка». За лаштунками артистка розповіла, які плани має на святкування Нового року.

«Слава богу, я працюю на Новий рік! Зараз такий час, що треба працювати і радіти, адже був досить довгий період карантину, коли ми сиділи вдома, – поділилась співачка Оля Полякова на знімальному майданчику каналу «Україна». – А що буде на столі – не знаю! Що в райдері покладуть, те й буде».

Ба більше, зірка не асоціює свята зі звичними для українців стравами – салатами Олів’є та Оселедцем під шубою. Зізнається – її такими речами не здивуєш:

«Доньки так часто готують мені і те, й інше, що для мене це точно не новорічні страви. Можливо, якась ікра – інша справа», – розповіла зірковий детектив шоу «МАСКА».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Анастасія Приходько, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Що покладуть, те й буде»: Оля Полякова розповіла, що бажає побачити на новорічному столі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.12.2021 593
Еще материалы раздела «Афіша»